Sípályák éjszakájába menekülhetünk a Valentin-nap elől

  Nyakunkon a virágárusok és ajándékboltosok ünnepe, a Valentin-nap, amikor rózsaszín szívekben úszik majd a fél világ. A szerelem mellett azonban Magyarország hegyeiben más is torát üli majd: a síelés.

  Ugyanis a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter aznap tartja a II. Sípályák Éjszakáját.

  Eplényben is megtartják az eseményt.Forrás: Flickr.com

  A Turizmus.com cikke szerint több hazai síközpont is csatlakozott az eseményhez (Facebook-oldal itt), programokkal, akciókkal és hosszított nyitvatartással készülnek rá. Eddig négy sípálya csatlakozott: az eplényi, a mátraszentistváni, a visegrádi, a sátoraljaújhelyi, sőt a normafai is.

  Eplényben esti nyitvatartással vár a Síaréna, ráadásul ha párban megyünk síelni, akkor Valentin-nap alkalmából a második jegyből 50 százalék kedvezmény jár, sőt dj is lesz.

  Szerencsére az időjárás is a csúszókkal lesz, ugyanis a most hétvégére várható felmelegedést hidegfront és alapos lehűlés követi majd. Így az elolvadó havat a hóágyúkkal addig pótolni lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!