Eldurran a startpisztoly, nevezhetünk a Balaton-átúszásra

  Egyetlen sokatmondó képet tett ki Facebook-oldalára még kedden a Balaton-átúszás szervezőgárdája. Ezen az a csábító, ilyenkor télvíz idején szívet melengető kép látható, ahogy fürdőruhában úsznak az emberek a kék ég alatt a tóban.

  A képnek fontos oka is van, ugyanis szerdán 11.00 órakor indul a nevezés a 37. Lidl Balaton-átúszásra.  

  Indul a nevezés.Forrás: TIBOR KOVACS/Balaton-átúszás/Facebook

  Persze még 150 nap legalább hátravan a sporteseményig (és akkor nem számoltunk az időjárás miatti csúszással, ami szinte minden évben előfordul), a honlapon visszaszámláló óra is segít az edzésterv csúcsra járatásában. Ugyanitt lehet majd nevezni.

  Az átúszást június 29-én tartják alapból, de utána sok-sok tartaléknapot is kijelöltek. A helyszín a szokásos: a révfülöpi focipályán van a gyülekező, aztán csobbanás, úszás, majd érkezés a balatonboglári Platán strandra. Mindez 5,2 kilométeres táv. Fontos infó a leutazásra, hogy lehet élni 50 százalékos MÁV-kedvezménnyel. Az alap nevezési díj 8200 forint, de ez felfelé és lefelé is módosulhat attól függően, hány évesek vagyunk és hol szerezzük be az orvosi igazolást.

  Frissítés: A nevezés el is kezdődött

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!