Evezzen a gőzölgő Hévízi-patakon a Kis-Balatonig!

  Hévíz és a tél viszonytalában az embernek általában a wellness és fürdőzés jut eszébe, pedig aktívan is el lehet tölteni az időt arrafelé. Az egyik lehetőség erre, hogy vízitúrázzunk a meleg Hévízi-tó meleg lefolyójában.

  .Forrás: OSE

  Az Óbudai Sport Egyesület (OSE) december végén tartotta az első bejárását a csatornán, ahol nyíló tündérrózsák közt kenuztak le majdnem a Kis-Balatonig. A Travelónak küldött közleményükben azt írják, 2-3 órát vesz igénybe a könnyű túra, amit kezdők is bevállalhatnak, ugyanis kapnak oktatást.

  Az egész 5500 forintba kerül, ha gyermekek vagyunk, 5900-ba, ha felnőttek, de az első ár érvényes nagykorúakra is, ha csoportban jönnek. Speciális felszerelés nem kell, csak mintha sétálni indulnánk. Azt írják:

  Stabil kenuk, oktatás, túravezető és a végén fűszeres forralt bor, vagy egy kézmelengető tea jár a túratársaknak.  

  Az odautazást vagy saját kocsival vagy az egyesület buszával lehet egyébként megoldani. Bővebb információkat a túráról itt talál, a Hévízi-patakról pedig itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!