Szájtátós: mini tengeralattjárós túrát kínálnak a Maldív-szigeteken

  A Maldív-szigetek egyik bioszféra rezervátumába viszi vendégeit tengeralattjáróval a Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru nevű szálloda.

  A tengeralattjáró természetesen luxus kivitelben készült, és két főt tud egyszerre fuvarozni – írja a Lonely Planet News. A helyszín a szigetállam egyetlen UNESCO által is védett bioszféra rezervátuma, ahol különleges korallokban, halakban és más állatokban gyönyörködhetnek a szerencsés utasok. A tengeralattjárót szakember vezeti, aki minden merülés alkalmával élő előadást tart az épp látottakról. 

  A DeepFlight Super Falcon 3S a tengeralattjárók Ferrarijának számít, ráadásul akkumulátorral működik és teljes mértékben környezetbarát. Tervezésénél mindent megtettek, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után, és minél kevésbé zavarja a vízi élőlényeket. Az utasok kis kupolák alatt ülnek, melyek 360 fokos panorámát biztosítanak a tájra. 

  Az egyórás kaland 1500 amerikai dollárba kerül két személyre; érdeklődés esetén előre kell foglalni a szállodánál.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!