Hazánk legszebb folyó menti strandja mellé építenek látogatóközpontot

  A Hármas-Körös és a Tisza összefolyása Csongrád térségének fontos turisztikai helyszíne. A Körös-torok tengerpartra emlékeztető homokpadja sokak szerint a legszebb folyó menti strand az egész országban. Hamarosan korszerűsítik az üdülőterület alapinfrastruktúráját, kiszolgálóegységeit, és egy látogatóközpont is építenek - olvasható az MTI hírei között.

  Körös-torok - sokak szerint hazánk legszebb folyó menti strandjaForrás: Körös-torok / Facebook

  A tervek szerint a beruházás a terület egyedülálló természeti adottságaira alapozva segíti elő, hogy Körös-torok egységes arculattal rendelkező komplex turisztikai látványossággá váljon. A jövő év februárjáig tartó munkálatok keretében a következő hónapokban fejlesztik az üdülőterület úthálózatát, felújítják a lépcsőlejárókat, és rendezvénytereket, kerékpártárolókat alakítanak ki. Az elhasználódott vizesblokkokat tájba illeszkedő konténerekre cserélik ki. A vendégeket az elérhető szolgáltatásokról látogatóközpont kialakításával és információs táblák kihelyezésével tájékoztatják majd

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!