Kellemest a kellemessel: túra és hagyományőrző fesztivál lesz Dobogókőn

  Kellemest a kellemessel: túra és hagyományőrző fesztivál lesz Dobogókőn.

   Hagyományőrző fesztiválra várják az elmélyülésre vágyó kirándulókat Dobogókőre a hétvégén. Mindkét napon egy-egy vezetett túrával indul a program: szombaton a Zsivány-körutat, vasárnap a Turul-körutat járhatjuk be.

  A rendezvény alatt játszóház, arcfestés és lufitekerés várja a kicsiket, a nagyobbakat a jóga- és íjászbemutatók és a kézművesek portékái érdekelhetik. Mindkét napon lesz előadás a magyar népgyógyítás témakörében, valamint Hangutazók koncertje. Esténként dobkör, mely előtt szombaton a Bon Bon (17 órától), vasárnap pedig Hevesi Tamás (16 órától) és St. Martin (17 órától) lépnek fel.

  A Makovecz-által tervezett Zsindelyes Vendégház egyben a szervező, a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány székhelyeFotó: Zsindelyes Vendégház Dobogókő / Facebook

  Ha nem vágyik szervezett túrára, próbálja ki korábban ajánlott útvonalunkat, mely a legszebb pilisi romokat érinti, és Dobogókőre érkezik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!