Éjszakai teljesítménytúra a gyermekvasút nyomában

  Éjszakai teljesítménytúra a gyermekvasút nyomában

   

  Augusztus 19-én, szombaton rendezik Hűvösvölgyben a „Gyermekvasút nyomában" nevű, húsz kilométeres éjszakai teljesítménytúrát. Az útvonal a gyermekvasút minden állomását, valamint a környék főbb látványosságait érinti, lesz tehát miben gyönyörködni.

  A túra szintideje hét óra; nevezni a rajtnál, a Gyermekvasutas Otthon előtt lehet este hét és kilenc között. A túra résztvevői éjszakai különvonattal térhetnek vissza a céltól, Széchenyihegy állomásról Hűvösvölgybe - közölte a MÁV Zrt.

  A több turistaegyesület éves programjában szereplő, pontszerző rendezvény a TTT Budapest Kupa része; március 15-én nappali változatban is megrendezik minden évben. Az indulók a rajtnál ellenőrző lapot és tájékoztató füzetet kapnak. A füzet részletes, szöveges túraleírást és térképvázlatot is tartalmaz, eltévedni tehát senki nem fog.

  Fotó: MÁV Zrt.

  "Bízunk benne, hogy e természeti szépségekben és történelmi nevezetességekben gazdag tájon a résztvevők nem „végigrohanják" a túrát, hanem gyönyörködnek a táj szépségében, néhány percet időznek történelmünk emlékeinél, így valóban jobban megismerhetik a Gyermekvasút környékét." - írják a szervezők.

  Bővebb információ a Gyermekvasút honlapján található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!