Tud rímet arra, hogy Bükk és túra?

  Tud rímet arra, hogy Bükk és túra?

  2017-ben ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, melynek védnöke idén a Kaláka együttes. Ebből az alkalomból összefogtak, és korhatár nélküli versíró pályázatot hirdetnek „A Bükk csavargó útjain" címmel.

  Kékestető dérrel - ez is megihlethet minket Fotó: Pdave, Indafoto / NorthfotoForrás: Travelo

   A pályázatra olyan verseket várnak, amelyek a Bükk páratlanul szép természeti adottságait, élővilágát, kiállítóhelyeit, a területén elhelyezkedő települések, túrák, kirándulások, látogatások hangulatát adják vissza. Az emlékek felidézésére javaslunk egy újabb kiruccanást a Bükkbe, egy igazi stresszmentes övezetbe.

  Ez is a Bükk: februárban ritka állatövi fényt fotóztak Fotó: Komka Péter / MTIForrás: Travelo

   A beküldött versek megjelennek majd a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és a Kaláka Fesztivál honlapján. Közülük egyet a Kaláka együttes megzenésít, és előadja a 38. Kaláka Fesztiválon (Eger, 2017. június 29. és július 2. között), emellett pedig két személyre szóló fesztiválbérletet és szálláshelyet is biztosít a kiválasztottnak. Ezenkívül további nyeremények is várnak a díjazottakra, melyekről a honlapon tájékozódhatunk.

  A pályázat kiírói a zsűri által kiválasztott versekből kiadvány megjelentetését tervezik ötszáz, számozott példányban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!