Lékfürdőzést szerveznek a Balatonban

Lékfürdőzést szerveznek a Balatonban

Az Ábrahámhegyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület téli balatoni programot szervez február 4-ére. Lékfürdőzésre várnak mindenkit a községi strandon fürdőzőként és hüledező nézőként egyaránt – írja a Balatontipp.hu.

Ábrahámhegyen, ahol a múlt évet is egy nagy közös fürdőzéssel búcsúztatták a községi strandon szilveszterkor, nem számít különlegességnek egy ilyen esemény.

A szombati lékfürdőre való lelki és fizikai felkészülés 10 órakor kezdődik. A strandon forró langallóval, forralt borral, forró teával, forró bodzával és Magna Cum Laude pálinkával várják az érdeklődőket. Déltől saját felelősségére bárki megfürödhet a kivágott lékben, amit a szervezők pálinkával honorálnak.

Ábrahámhegyen az óévet is közös csobbanással búcsúztattákFotó: Győrffy Árpád / Balatontipp

 

Őszi wellness pihenés
A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
További információ itt!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek