Túrázzon száraz lábbal a miskolctapolcai barlangfürdő járataiban!

Túrázzon száraz lábbal a miskolctapolcai barlangfürdő járataiban!

2017. február 4-én és 5-én ismét megtartjuk a Miskolctapolca Barlangfürdő népszerű szárazlábas bejárását, ahol séta közben a vendégek száraz lábbal, a színfalak mögé is bepillantva járhatják be az Európában is egyedülálló, természet alkotta barlangi járatokat - írja oldalán a fürdőkomplexum.

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő

A látogatók ezen a rendhagyó, kb. 45 perces időtartamú túrán megnézhetik a Barlangfürdő forrásait, a kazánok és csövek rejtett világát, de képet kaphatnak a fürdő üzemeltetéséről is. Mindeközben a túra vezetői bemutatják a látogatók elől egyébként elzárt, még befejezetlen barlangi járatokat is.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben január 23. és február 10. között felújítási munkálatokat végeznek, a karbantartás ideje alatt a fürdő zárva tart, kivéve február első hétvégéjét. De az érdeklődők akkor is csak száraz lábbal, cipőben járhatják be a legendás barlangjáratokat.

Szárazlábas túrák, nem strandpapucsban!
A túrákat február 4-én szombaton 10, 11, 13, 14, 15 és 16.00 órai kezdettel, február 5-én vasárnap pedig 14; 15 ás 16 órai indulással tartják.
A túra ára: 700 Ft/fő, amit a túra napján, a Barlangfürdő pénztárában lehet megvenni.
A részvételhez előzetes regisztráció szükséges: február 3., péntekig a +36 46 560-030-as telefonszámon 9 és 16 óra között. A szervezők a résztvevőket arra kérik, hogy papucs helyett zárt cipőt viseljenek a túrán.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek