Túrázzon száraz lábbal a miskolctapolcai barlangfürdő járataiban!

  Túrázzon száraz lábbal a miskolctapolcai barlangfürdő járataiban!

  2017. február 4-én és 5-én ismét megtartjuk a Miskolctapolca Barlangfürdő népszerű szárazlábas bejárását, ahol séta közben a vendégek száraz lábbal, a színfalak mögé is bepillantva járhatják be az Európában is egyedülálló, természet alkotta barlangi járatokat - írja oldalán a fürdőkomplexum.

  Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő

  A látogatók ezen a rendhagyó, kb. 45 perces időtartamú túrán megnézhetik a Barlangfürdő forrásait, a kazánok és csövek rejtett világát, de képet kaphatnak a fürdő üzemeltetéséről is. Mindeközben a túra vezetői bemutatják a látogatók elől egyébként elzárt, még befejezetlen barlangi járatokat is.

  A Miskolctapolca Barlangfürdőben január 23. és február 10. között felújítási munkálatokat végeznek, a karbantartás ideje alatt a fürdő zárva tart, kivéve február első hétvégéjét. De az érdeklődők akkor is csak száraz lábbal, cipőben járhatják be a legendás barlangjáratokat.

  Szárazlábas túrák, nem strandpapucsban!
  A túrákat február 4-én szombaton 10, 11, 13, 14, 15 és 16.00 órai kezdettel, február 5-én vasárnap pedig 14; 15 ás 16 órai indulással tartják.
  A túra ára: 700 Ft/fő, amit a túra napján, a Barlangfürdő pénztárában lehet megvenni.
  A részvételhez előzetes regisztráció szükséges: február 3., péntekig a +36 46 560-030-as telefonszámon 9 és 16 óra között. A szervezők a résztvevőket arra kérik, hogy papucs helyett zárt cipőt viseljenek a túrán.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!