Megújult a legendás Kéktúra kalauz

Megújult a legendás Kéktúra kalauz

A Cartographia Kft. újra megjelentette Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra turistakalauzát, amelyben az útvonalat részletes térképszelvényeken, aprólékos táj- és útleírással, az érintett települések látnivalóinak ismertetésével, mintegy 450 fotóval mutatja be - írja a Turizmus.com.

A Kéktúra útvonalát bemutató kalauzok harmadik kötete a Kéktúra I. (Hollóháza–Nagymaros) és a Kéktúra II. (Visegrád–Írott-kő) kalauz folytatásaként a Kőszegi-hegységtől, az Írott-kőtől a Kemenesháton, az Őrségen, a Göcsejen, a Zalai-dombságon, Belső-Somogyon, a Zselicen, a Mecseken, a Geresdi- és a Szekszárdi-dombságon át a tolnai megyeszékhelyig kíséri végig az utazót.

A Cartographia kiadó által 2000-ben elindított spirálos kivitelű, településismertetőkkel, túraleírásokkal kiegészítő, és a fejezeteket fotókkal illusztráló turistakalauz sorozat fontos küldetése a túrázás, a bárki számára elérhető egészségmegőrző és szabadidős tevékenység táborának kiszélesítése. Így készült el ez az új kiadás is, amelyet a sorozat újraszerkesztett turistatérkép-állományából, megújított tipográfiával állítottak össze.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek