Adrenalintúrák, ahol James Bondnak érezheti magát

  Egy svájci luxus élménytúrákat szervező cég a kémfilmek által inspirált, személyre szabott csomagokat kínál. Helisí, éjszakai túra és adrenalin a Svájci Alpokban.

   

  Ki nem állhatja az unalmas vakációzást? A lesiklásban rejlő adrenalinmennyiség részben sem elégíti ki, viszont szívesen érezné magát James Bondnak, legalább néhány napra? A svájci Above and Beyond Verbier cég a kémfilmek által inspirált, személyre szabott élménycsomagot kínál az ilyen esetekre, írja a lonelyplanet.com.

  A "From Verbier With Love" néven értékesített csomag teljes mértékben személyre szabható, és négy kategóriából lehet választani. Az egyik központi témája a repülés, aki ezt bevállalja, skydivingra és a helikopterpilóta-órákra számíthat. Egy másik csomag kutyaszán-túrát, éjszakai tobogántúrát és Aston Martin tesztvezetést tartalmaz, és része egy vodkakóstoló is.

  Ezenkívül olyan programok szerepelnek még a választékban, mint a helisí, pályán kívüli síelés, önvédelmi tanfolyam.

  A csomagok ára a szezontól és a jelentkezők számától is függ, a résztvevőket pedig ötcsillagos hotelekben és luxus szálláshelyeken helyezik el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!