Online bérelhetnek felszerelést az Ausztriába készülő síelők

Online bérelhetnek felszerelést az Ausztriába készülő síelők

Síelni megy, de nincs felszerelése? Nem akar az itthoni bérléssel, és a sporteszközök szállításával bajlódni? Az összes osztrák síterepen kölcsönzőt üzemeltető Intersport most online lefoglalhatóvá tette a bérelni kívánt sífelszereléseket, és síbérletet is lehet vásárolni ugyanitt. Így az első nap a terepen nem hosszas válogatással és bérletvásárlással kezdődik, hanem mindent egyből kézhez kapunk érkezés után.

Fotó: IntersportForrás: Travelo

 A megújult Intersportrent.at weboldalon a cég mind a 187 ausztriai áruházának teljes téli sporteszköz kínálata megtalálható, és pár perc alatt lefoglalható a síléc, a sícipő, a snowboard és a többi tartozék.

Fotó: IntersportForrás: Travelo

 Ráadásul, aki online bérel, annak 6 nap áráért 7 napra adják oda az eszközöket, emellett ingyenes szerviz is benne van az árban. Ha nem válna be a választott cipő vagy léc, az adott kategórián belül ingyenesen cserélik. A 14 éven aluliaknak féláron foglalhatjuk le online a felszerelést, 10 éven aluliaknak – amennyiben mindkét szülő sílécet vagy snowboardot bérel – minden felszerelés ingyenes. Az Intersport boltjaiban pedig ingyenes wifivel várják az ügyfeleiket – áll a sportszeráruház közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek