Mikulás a föld alatt: rendhagyó túra a Baradla-barlangban

  November 28. és december 6. között különleges barlangtúrán találkozhatnak a Mikulással óvodás és kisiskolás csoportok, illetve családok a Baradla-barlang jósvafői rövidtúra szakaszán.

  Igaz, hogy még csak november van, de a népszerű Mikulás-programokat már most érdemes betervezni, és lefoglalni a helyeket. Az Aggteleki nemzeti Park az idén is barlanglátogatással köti össze a Mikulástúrát – és ez sokkal izgalmasabb program, mint egy bevásárlóközpontba érkező télapó. 

  Fotó: Komka Péter - MTI/MTVA

  A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett, és csomagot is kapnak a részvevők. A túrák 9, 11, 13 és 15 órakor indulnak, november 22-ig a jósvafői jegypénztárban lehet előzetesen bejelentkezni.

  A családokat december 3-án és 4-án várják, 10 órakor és 11.30-kor indulnak a túrák ezeken a napokon. A részvétel 1500 Ft/fő, előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a választott túranap előtti naptári napig a jósvafői jegypénztárban.

  További információ itt található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!