33 százalék kedvezmény jár a MÁV-bérleteseknek

Szeptember 30-áig 33 százalékos kedvezménnyel utazhat a MÁV-START belföldi hálózatán, aki utazása megkezdésekor érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezik.

A vasúttársaság nyári akciójában a naponta vagy rendszeresen ingázók a következő négy hónapban az ország egyéb pontjaira is kedvezményesen vonatozhatnak – legyen az a Balaton, a Velencei-tó, a Mátra vagy bármely más úti cél.

Fotó: MÁV-START

 Az érvényes dolgozói vasúti bérletek tulajdonosai június 1. és szeptember 30. között bármely belföldi célállomásra – kivéve a GYSEV vonalait – 33 százalékos, kedvezményes árú menetjegyet válthatnak. Ehhez a megváltott jegy érvényességének első napján kell érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, a saját nevükre (igazolvány számukra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel rendelkezniük. A kedvezményes menetjegyen a bérlet számát mindenképpen fel kell tüntetni, ez az érvényesség feltétele.

A kedvezmény másodosztályra vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton történő utazáshoz az önálló gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani. A kedvezményes árú menetjegy viszonylata a bérlet viszonylatától természetesen teljesen független is lehet, érvényességi ideje megegyezik az azonos távolságra váltható teljes árú menetjegyével. Az érvényesség legkésőbbi kezdete szeptember 30.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek