Jelszóval olcsóbban látogathatók márciusban a barlangok

  El is mondjuk önöknek, hogy mi az a titkos jelszó, amivel kedvezményes áron juthatnak be márciusban néhány hazai barlangba.

  Fotó: Abaligeti barlang / Facebook

  Márciusban a szervezett természetismereti programok és kirándulások középpontjában
  országszerte a barlangok állnak. A Barlangok Hónapja elnevezésű eseménysorozat a
  barlangok világára, a természet erőinek munkája nyomán évmilliók alatt létrejött csodálatos felszín alatti képződményekre, valamint a barlangok élővilágának titkaira hívja fel a figyelmet. A barlangokba kedvezményes belépők válthatók, miközben a látogatók tartalmas programokon és szakvezetéseken juthatnak sok hasznos információhoz. A programsorozat dél-dunántúli eseményeinek helyszíne az Abaligeti-barlang és a Tettyei Mésztufa-barlang.

  Húsz százalék kedvezményt adnak például a belépőjegyek árából az Abaligeti-barlangban - ahol március 5-én egy meditációs túrán vehetnek részt az érdeklődők -, de kedvezményekkel juthatunk be a Denevérmúzeumba és a Tettyei Mésztufa-barlangba is. A kedvezményes jegy azonban csak azoknak jár, akik a pénztárnál bemondják a jelszót, hogy PIPISZTRELLA.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!