Friss térképen a legendás Kéktúra

  Friss térképen a legendás Kéktúra

  A Cartographia Kft. újra megjelentette a Kéktúra útvonalát részletes térképszelvényeken, aprólékos útleírással, a látnivalók ismertetésével, háromszáz fotóval bemutató turistakalauz II. kötetét. A kiadvány Visegrádtól az Írott-kőig, azaz a Dunakanyartól a Dunántúli-középhegységen, a Kemenesháton át a Kőszegi-hegységig vezeti végig a másfélmillió lépésre indulót Magyarországon. A kiadvány a 2015 novemberében megjelent Kéktúra I. (Hollóháza – Nagymaros) folytatása – írja a Turizmus.com.

  A Cartographia hagyományos turistatérképei mellett 2000 óta kaphatók a spirálos kivitelű, a térképszelvényeket az adott táj bemutatásával, településismertetőkkel, túraleírásokkal kiegészítő, és ezeket a fejezeteket fotókkal illusztráló turistakalauzok. Ennek a sorozatnak a folytatásaként készült el a Kéktúra kalauz II. kötetének a 2015. évi nyomvonal-változásokkal aktualizált új kiadása.

  A Kéktúra kalauz aktualizált kiadását a Cartographia önerőből valósította meg, hiszen kiadó nem kíván lemondani vállalt küldetéséről, a természetjárás szolgálatáról. A szerkesztők Berki Zoltán és Kovács Attila Gyula.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre! (X)
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek