Ki mondta, hogy felnőttként nem táborozhatunk?

Top 4 nyári tábor örök gyerekeknek. A gyerekek már a harmadik nyári táborba készülődnek, ön pedig titokban sárgul az irigységtől, hogy milyen vagány programban lehet részük? Hiányzik a szalonnasütés, a számháború és az éjszakai bátorságpróba? Nosztalgiára fel: trombitálja össze a régi barátokat, vagy vegye rá a családját, hogy együtt idézzék fel a gyerekkori emlékeket. Higgye el, felnőttként is épp olyan jó móka lesz a táborozás, mint régen!

Míg gyerekként pontosan ugyanannyian utálták a táborozást, mint ahányan odavoltak érte, addig felnőttként a többség különös módon már visszavágyik a fülledt sátrak és a szúnyogriasztó idejébe, amikor minden tábor egy izgalmas kalandnak ígérkezett. Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy visszapörgetheti az időt, és újraélheti ezeket a felejthetetlen nyarakat? Különböző alternatívákat mutatunk, hogy mindenki megtalálja azt, amihez elég bevállalósnak érzi magát.

Vitorlástábor Balatonfüreden

Gyerekként irigykedve nézte Ötvös Csöpi és Kardos doktor vitorlás kalandjait és elképzelte, hogy egyszer majd ön is olyan profi lesz a fedélzeten, mint a kapitány? Ne feledje: sohasem késő belevágni és kipróbálni magunkat egy új sportban!

Galéria: Ki mondta, hogy felnőttként nem táborozhatunk?Fotó: Balatonfüredi Yacht Club

A Balatonfüredi Yacht Club idén is megrendezi hétvégi vitorlástáborait azoknak a felnőtteknek, akik három napnál hosszabb időre nem tudnak elszabadulni a munkahelyükről. Ez a három nap is elegendő arra, hogy megtanulják a vitorlázás elméleti alapjait, majd a vízre szállva gyakorolják a kormányzást, kipróbálják a túravitorlázást és megtanulják azt is, hogyan kell valakit kimenteni a vízből. A résztvevők oktatását profi edzők végzik, idén már a megújult hajóparkban.

Hol és mikor? Balatonfüreden, 2015. augusztus 21-től 23-ig, haladóknak augusztus 14-től 16-ig.

Mennyiért? 42 ezer forintért, ami napi egyszeri étkezést is tartalmaz.

Hogyan tudok jelentkezni? A +36 70 94 8400-as telefonszámon vagy az olah.gabriella@byc.hu e-mail címen. További részleteket ide kattintva talál.

Lovastábor Balatonalmádiban

Ha szereti az állatokat, és mindig is szerette volna kipróbálni, milyen érzés lehet felpattanni a nyeregbe, a Szentesi Farm lovastáborát önnek találták ki! A nyár utolsó turnusát direkt felnőtteknek szervezik, ahová alapszintű tudással is lehet érkezni, de az sem jelent akadályt, ha most először szeretné kipróbálni a lovaglást.

Galéria: Ki mondta, hogy felnőttként nem táborozhatunk?Fotó: Szentesi Farm

A táborban a résztvevőket háromágyas szobákban helyezik el, a helyszínen pedig szauna, ping-pong asztal, kondigépek és egy szolárium is van, így nem kell tartani attól, hogy esetleg túl nomád körülmények várják. A nap nagy része természetesen lovaglással telik, de ezen kívül strandolás, kirándulás, kemencében sütögetés, éjszakai lovastúra és karaoke-estek is szerepelnek a programban. Így itt akkor sem fogja egyedül érezni magát, ha esetleg nem talál senkit, aki elkísérné a táborba.

Hol és mikor? Balatonalmádiban, 2015. augusztus 19-től 23-ig.

Mennyiért? 42 ezer forintért, ami napi háromszori étkezést is tartalmaz.

Hogyan tudok jelentkezni? A +36 30 435 6406-as telefonszámon. A táborról itt talál bővebb információkat.

Ökotábor Nagybörzsönyben

Önt is sokszor nyomasztja a hétköznapokban a túlzott fogyasztás, és szeretne környezettudatosabb életmódra váltani, de tanácstalan, hogyan tegye? Menjen el a Földhangoló Ökotáborba, ahol önhöz hasonló gondolkodású társaságban tölthet el egy kellemes, lazulós hetet. Napközben járni az erdőt, megismerni a helyi lakosokat, lekvárt főzni és tehenet fejni, esténként pedig a tábortűz mellett filozofálni az élet nagy dolgairól és együtt énekelni – elég lazán hangzik, nem igaz? És mindehhez nem kell más, csak egy kis nyitottság.

Galéria: Ki mondta, hogy felnőttként nem táborozhatunk?Fotó: Földhangoló - Ökotábor felnőtteknek

Hol és mikor? Nagybörzsönyben, 2015. augusztus 15-től 22-ig.

Mennyiért? 45 ezer forintért, ami az egyheti szállást és étkezést is tartalmazza.

Hogyan tudok jelentkezni? A foldhangolo@kiskozossegek.com e-mail címen. További infókat ide kattintva talál a táborról.

Jógatábor Siófokon

Szeret jógázni, de unja már a klasszikus stílusokat és szívesen kipróbálna valami újat? Az idei nyár slágere a SUPyoga, ami tulajdonképpen a szörfözés és a jógázás ötvözete. (A SUP rövidítés a stand up paddling kifejezésből ered.) A 90 perces órák során egy széles szörfdeszkán egyensúlyozva kell végrehajtani a speciális pózokat, miközben a talpunkat nyaldossák a hullámok, a háttérben pedig hangdurum (egyfajta hangtál) szól. Ennél filmszerűbbet nehéz lenne elképzelni.

Galéria: Ki mondta, hogy felnőttként nem táborozhatunk?Fotó: SUP Yoga & SUP Fitness - Hungary, Earth Wind & Water

Hol és mikor? Siófokon, 2015. augusztus 14-től 16-ig és 21-től 23-ig.

Mennyiért? 35 ezer forintért, amely főétkezést nem, de reggeli turmixokat és délutáni uzsonnákat tartalmaz. A szállás ezen felül még kb. 5-6 ezer forinttól foglalható fejenként (2-3 ágyas szobákban a program helyszínéhez közel).

Hogyan tudok jelentkezni? A +36 30 476 8885-as telefonszámon vagy az info@supshop.hu e-mal címen. A tábor további részleteit ide kattintva találja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek