Újra itt az ország egyik legmenőbb bringás programja

Újra itt az ország egyik legmenőbb bringás programja

A Tour de Zalakaros az elmúlt években hazánk egyik legjelentősebb bringás turisztikai eseményévé nőtte ki magát. 2014-ben a futamokra mintegy 1300-an neveztek, ami annak is köszönhető, hogy itt három különböző táv közül választhatnak a résztvevők – írja közleményében a Zalakarosi Turisztikai Egyesület.

 

Fotó: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

Kezdő biciklistáknak és családoknak találták ki a 33 kilométeres KAROS SPA Kis-Balaton családi bringatúrát, ami áthalad a Kis-Balaton védett területén is, így közelről is lehet találkozni a tó érintetlen madár és növényvilágával. A Zalai-dombságon keresztül vezető 60 kilométeres 7 Vezér teljesítménytúra a komolyabb bringásoknak tartogat kihívásokat, míg a 127 kilométeres Bianchi Zalakaros Maraton leginkább a kemény emelkedőket és a hosszabb távokat kereső amatőr országúti versenyzőknek ajánlott.

 

Fotó: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

A nevezés mellé több ajándék is jár. Az előnevezett indulók névre szóló rajtszámot, ajándék pólót, valamint ingyenes belépőt kapnak a Zalakarosi Fürdőbe és a Garaboncon található 7 vezér Történelmi Kalandparkba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek