Festékkel öntötték nyakon a síelőket Franciaországban

  Festékkel öntötték nyakon a síelőket Franciaországban

  A világon először rendezték meg január végén a Skicolor rendezvényt a franciaországi Les Gets síterepén, ahol a résztvevőket többszínű festékkel öntötték nyakon - írja a Síelők.hu.

  A színes bulik korábban már nagy sikert arattak más rendezvényeken is, ezért a szervezők elérkezettnek látták az időt, hogy a festékszórást végre kipróbálják egy sípályán is. A síelőket és a boardosokat tetőtől-talpig fehér anorákba öltöztették, majd egy olyan pályán kellett lecsúszniuk, ahol négy állomáson különböző színű festéket szórtak rájuk, a pálya végén pedig egy hatalmas, színpompás bulival várták őket.

  Les Gets / flickr

   Az első Skicoloron körülbelül nyolcszázan vállalták, hogy beszínezik magukat, a rendezők pedig kihangsúlyozták, hogy csak környezetbarát és az emberi szervezetre nézve sem káros festékeket használtak.

  A videó feleleveníti a fesztivál legszínesebb pillanatait, a képre kattintva pedig terjedelmes galériát talál!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!