Selfie-zés közben halt meg egy lengyel pár

  Egy pár meghalt a hétvégén Portugáliában, miközben egy selfie-t próbált készíteni magáról a kontinens legnyugatibb pontján.

  A lengyel férfi és a nő a szikla szélén futó korlát mögé ment Cabo de Roca-nál, Lisszabon közelében. Akkor csúsztak meg, amikor megpróbáltak készíteni önmagukról egy selfie-t – derült ki a portugál CMTV híreiből. Velük voltak a 5 és 6 éves gyerekeik is, rájuk jelenleg lengyel diplomaták vigyáznak.

   

  Cabo da Roca, Portugália és egyben az európai kontinens legnyugatibb pontjaFotó: Wikipedia / Wikipedia

  A holttesteket csak hétfőn tudták elszállítani a helyszínről mivel vasárnap a rossz idő miatt ezt lehetetlen volt kivitelezni - áll a hírekben. A Cabo de Roca az európai kontinens legnyugatibb pontja, mely az Atlanti-óceánra néz.

  A lengyel pár már néhány éve Portugáliában élt, és nem az ő esetük az első, amikor egy selfie halálos vagy katasztrofális véget ér. Néhány napja egy férfi lőtte fejbe magát véletlenül selfie-zés közben Mexikóban. Egy másik férfit egy bika taposott meg Franciaországban, amikor megpróbálta előtte megörökíteni magát, a sort pedig még hosszan lehetne folytatni, szóval jobb, ha mindenki odafigyel, milyen körülmények között selfie-zik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!