Nyár a Familyparkban!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja hűsítő szórakozást ígér a forró nyári napokon. A Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik, a Fertő tó közelében és összesen 14 hektáron kínál izgalmas kalandokat az egész családnak.

Forrás: Familypark

A tematikus részlegek különféle játékokkal és kalandpályákkal, valamint több mint 30 pörgő, forgó és mozgó attrakcióval garantálják a felhőtlen szórakozást minden korosztály számára.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki a szívesen felfrissülne a menetszél által, annak itt a helye. A Patkánymalom családi hullámvasúton (Rattenmühle) pedig elsősorban a gyors irányváltásoknak köszönhetően garantált a vidám szórakozás.

Leonardo repülő szerkezete

Forrás: Familypark

(Leonardos Flugmaschine) 20 méteres magasságban tett egyedülálló sétarepülésre invitál – aki igazán belejön, még a saját tengelye körül is foroghat. A Római toronyból (Römerturm) pedig fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a természetvédelem alatt álló Ruszti-dombvidékre és a Fertő tóra.

Vízi élmények az egész családnak

A forró nyári napokon a Familypark vízi attrakciói hűsítő élményt kínálnak minden korosztálynak. Tegyetek néhány kört a Repülő halak (Fliegende Fische) körhintán és navigáljatok egyenesen a vízsugarakba vagy csobbanjatok egyet egy krokodil formájú csónakban ülve a Krokópályán (Krokobahn). Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) és a Vízmű (Wasserwerk) még több vízi kalandot kínál vízsugarakkal és mindenféle vízi játékkal – még a legkisebb vendégek számára is.

Forrás: Familypark

A Falusi gazdaság tematikus részlegen, 2022 nyarán megnyílt Hódvár (Biberburg) szintén kellemes felfrissülést ígér. A farönkhöz hasonló csónakokban megtett 5 perces út során vicces hódjeleneteket láthattok és egy-két meglepetést is átélhettek. A nagy finálé egy felvonó, amely 17 méter magasra visz fel benneteket, mielőtt akár 65 km/h-s sebességgel száguldanátok a vízzel teli medencébe. A hatalmas csobbanást nemcsak az utasok, hanem a nézők is élvezhetik. Kihagyhatatlan program! Akinek nem szeretne vizes lenne, az poncsóval védekezhet vagy utána megszáríthatja magát a szélcsatornában.

 2023-as szezon:

Április 1. – november 5.

A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at oldalon.

 Árak

Online napijegy 3 éves kortól: 29 eurótól az online áruházban

Napijegy 3 éves kortól a pénztárban: 34 euró

Gyermekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes

 Éves bérlet 3 éves kortól: 89 euró személyenként

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek