Muffinokra támadt a medve egy amerikai pékségben

Fizetés nélkül, hatvan muffinnal távozott egy feketemedve egy pékségből az amerikai Connenticut államban. Az Avonban található Taste by Spellbound nevű pékség dolgozói épp a kiszállításra kész tortákat és süteményeket pakolták az autóba, amikor a feketemedve megjelent a pékség garázsában.

Forrás: Shutterstock.com

A pékség tulajdonosa először az egyik alkalmazott kiáltását hallotta. A dolgozó először így próbálta elriasztani az állatot, de az nem tágított, és többször is visszasétált a garázs irányába. Miután közelebb merészkedett a nőhöz, az végül kihátrált a garázsból és futásnak eredt.

A televízió által bemutatott biztonsági felvételeken látható, amint a medve - miután többször is sikertelenül próbálták elkergetni - egy muffinokkal teli dobozt húz ki a parkolóba, és ott helyeb fel is fal összesen 60 darabot.

Mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre, az édesszájú medve már odébb állt; a dolgozóknak végül autódudával sikerült elijeszteniük, az incidensben senki nem sérült meg.

Az Egyesült Államok keleti részén fekvő Connecticut államban 1000-1200 feketemedve él. A múlt évben összesen 158 alkalommal találkoztak medvével az államban, ebből 67 alkalommal lakóházakba tévedtek be az állatok. Tavaly összesen két alkalommal támadt medve emberre Connecticutban, de már idén is megsérült egy nő, aki kutyasétáltatás közben találkozott össze egy példánnyal - írták az MTI.hu hírében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek