Mázlista: Teljesen egyedül utazott egy férfi az utasszállító fedélzetén

Paul Wilkinson projektmenedzser a portugáliai Faróból tervezett Belfastba repülni a családjához, de amikor a kapuhoz ért, egy nagyon meglepő dologgal szembesült. Egyáltalán nem volt sorbanállás a kapunál, sőt mi több, a személyzeten kívül egy lélek sem volt a váróteremben.

Amikor a 65 éves férfi megkérdezte a repülőtéri személyzetet, hogy késik, avagy törölték-e a járatát, meglepetésére azt mondták neki, hogy ő a VIP-vendégük, mivel ő lesz az egyetlen utas a fedélzeten. Ezek után Paulnak nem volt sok gondja, hogy helyet találjon a géphez szállító dupla shuttle-buszon, mivel teljesen egyedül volt.

"Hirtelen bejelentették, hogy a buszom öt perc múlva indul. Szürreális volt. Arra számítottam, hogy tülekedni fognak az emberek, de senki sem jött. A busz felbukkant, én pedig felszálltam a dupla járatra. Egyedül, csak a sofőr és én" – meséli a WalesOnline cikkében.

"A légiutas-kísérők csak mosolyogtak, és folyton Paul King-nek (Pál királynak) szólítottak. Megkérdeztem, hogy viccelnek-e, de azt mondták, hogy a gép csak az enyém, azt csinálhatok, amit csak akarok, és kérhetek, amit csak szeretnék. A szolgáltatás felülmúlhatatlan volt. Megtartották a személyre szabott biztonsági bemutatót, majd fényképeket készítettünk, a kapitány pedig kijött és beszélgetett velem. Viccesen megkérdeztem, hogy visszítérítik-e a helyem árát, amit kifizettem. Egyszerűen szürreális volt. Sétálhattam a gépen, választhattam a WC-k közül."

A cikk arra nem tért ki, hogy miért utazhatott Paul egyedül, de arra fény derült, hogy az irigylésre méltó háromórás út csak 130 fontjába (kb. 55 ezer forint) került.
(Címlapfotó: albert22278/Pixabay-illusztráció)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek