Videó: Keresik a férfit, aki egy háromemeletes ház tetejéről ugrott be a velencei csatornába

Az olasz hatóságok keresnek egy férfit, aki csütörtökön Velencében egy háromemeletes épület tetejéről ugrott a csatornába – adta hírül a CNN. 

Luigi Brugnaro, Velence polgármestere Twitter-bejegyzésében idiótának nevezte a férfit, és azt mondta, „hülyeségi bizonyítványt és komoly büntetést" ad majd a férfinak a közösségi médiában terjedő cselekményért. A polgármester hozzátette, hogy a videót készítő férfit és bűntársát letartóztatják. A videón a csak boxernadrágot viselő személy látható, amint egy épület tetejéről a csatornába ugrik, és a hasán landol.

A polgármester azt is elmondta, hogy rendőröket küldött az épülethez, hogy megállapítsák, hogyan tudott a férfi feljutni a magánlakóház tetejére. „Az életét kockáztatta abban az ugrásban, mi lett volna, ha egy hajó épp elhalad alatta?" – tette hozzá. Brugnaro arra kért mindenkit, aki látta a videót, hogy segítsen azonosítani a személyt, és ne „lájkolják" a felvételt a közösségi médiában. „Ezeket a hülyeségeket kimondottan a közösségi oldalakra csinálják az emberek a lájkok és a figyelemfelkeltés miatt" – mondta a polgármester, hozzátette, hogy „a törvény szerint vádat emelünk ellene".

Mi is beszámoltunk róla, hogy tavaly több mint 40 turistát tartóztattak le azért, mert úszott (néha meztelenül) a velencei csatornákban, egy férfit pedig azért tartóztattak le, mert a csatornán szörfözött.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek