Idén ezek lesznek a legfelkapottabb európai nyaralóhelyek

Most, hogy a COVID-járvány miatt hozott korlátozó intézkedéseket feloldották, és az utazási kedv egyre csak növekszik, a Mabrian megnézte, melyek lesznek a legtrendibb európai úti célok 2023-ban. Vizsgálatában a nyaralóhelyek turisztikai kínálatát, összeköttetéseit és a szállások minőségét és árait vette figyelembe.

Kréta tudja, mivel csábíthatja magához a nyaralókat - illusztrációForrás: Toms Auzins / Shutterstock

A Mabrian egy turisztikai trendek elemzésével és előrejelzésével foglalkozó cég, amely ezúttal több mint 700 desztinációt elemezett ki szerte a világon. A listán szereplő nyaralóhelyek közül 7 az európai kontinensen található. Ezek pedig a következők: 

Kréta
Algarve
Bretagne
Korzika
Wales
Szardínia
Szicília

A cég előrejelzései szerint a felsorolt európai desztinációk a minden látogatót kielégítő turisztikai kínálatuk, a szállások árai, az új légi útvonalaik és a természeti adottságaik miatt lesznek népszerűek idén. Görögország legnagyobb szigete, Kréta elsősorban az aktív turizmus szolgáltatásai miatt került Európa legnépszerűbb úti céljai közé, de a megnövekedett belföldi és nemzetközi útvonalaik is hozzájárultak.

A portugáliai Algarve versenyképes szállásárainak köszönhetően lesz várhatóan népszerű idén. Algarve a turisztikai látványosságok érdekes keverékével rendelkezik, és várhatóan jelentősen megnövekednek majd a légi összeköttetéseik is, így könnyen elérhető lesz a világ minden tájáról érkező utazók számára.

A Mabrian szerint a listán szereplő többi úti cél többé-kevésbé ugyanezen okok miatt lesz népszerű, illetve a jó ajánlataik mellett a kellemes időjárásuk sem utolsó szempont – írja a schengenvisainfo.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek