Bécsben kétszintes jégpályán korizhattok még márciusban is

A korcsolyázás szerelmesei Bécs közepén március 5-ig korcsolyázhatnak a gigantikus, összesen 8500 m²-es területen. Már maga ez a szám is óriási, de az még csalogatóbb, hogy a Bécsi jégálomnak, a Wiener Eistraumnak négy nagy jégpályája (420 m²-től 1850 m²-ig) jégösvényekkel lett összekötve, amelyek keresztül vezetnek a parkban egy emeleti jégteraszra, a SKY RINK-re.

Még szűk egy hünapig Bécs szívében korcsolyázhattokForrás: David Bohmann/David Bohmann / PID/David Bohmann

Ezek az összesen 500 méter hosszú jégösvények a romantikusan megvilágított Városháza Parkon vezetnek keresztül, egy 120 méter hosszú jégösvény pedig felvezet a második szintre, a SKY RINK-hez. A 2019-ben először megépült emeleti jégterasz mára impozáns 1150 m²-re nőtt. Innen lenyűgöző a kilátás a Bécsi Városháza térre és a Bécsi Jégálom élményvilágára.

Ilyen jégfolyosókon korizhattok át a parkon átForrás: Wiener Eistraum/Facebook

Így a városháza és a Burgtheater közötti téli paradicsom a világon egyedülálló látványosság lett, amely számos szórakozási lehetőséget kínál a kezdő és haladó korcsolyázóknak.

A jeges szórakozást élénk zenével és lenyűgöző fényeffektusokkal dobják fel.
Érdemes online megvásárolni a belépőjegyeket, mert így 10%-ot megtakaríthatunk. Egy 4 órás korcsolyajegy felnőtteknek online: 7,65 euro, a helyszínen a pénztárban: 8,50 euro. Gyerekeknek egy 4 órás korcsolyajegy online: 5,40 euro, a pénztárban vásárolva: 6,00 euro. Az online jegyek QR-kódja közvetlenül a jégre vezető forgókapunál szkennelhető be, ezzel megszűnik a várakozási idő is a pénztárnál. Az árlista 2023. március 5-ig érvényes. További információkat ide kattinva olvashattok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek