Menteni indultak, de végül maguk sodródtak el - Turistákat keresnek Bali partjainál

Újabb szerencsétlenség történt a népszerű búvárparadicsomban, a Nusa Penidán található Diamond Beachnél. A bali hatóságok egy német és egy osztrák turistát keresnek, akiket elsodort a tenger, miközben egy másik turistát próbáltak kimenteni - közölték a bali illetékesek az MTI cikkén keresztül.

Csodás, de veszélyes vizek - BaliForrás: YouTube.com

A két embert kedden, január 3-án sodorta el az áramlat a kutatást vezető helyi illetékes tájékoztatása szerint, ez azt jelenti, hogy 3 napja keresik őket hasztalanul.

Az esős idő, az erős szél és a magas hullámok nehezítik a mentést, de tovább kutatnak az eltűntek után; talán még van remény. Az a turista, akit megpróbáltak kimenteni, biztonságban van.

A régióban vasárnap, január elsején egy hasonló szerencsétlenség történt: akkor egy malajziai turista fulladt a tengerbe, miközben menteni próbált valakit.

Ugyanezen a helyszínen, pár nappal korábban 28 külföldi turistával borult fel egy kirándulóhajó, amely Nusa Penidáról tartott a bali szárazföldre, de a rendőrség közleménye szerint a fedélzeten tartózkodók mind túlélték a balesetet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek