Halálos baleset történt a szilveszteri rodeóversenyen

Egy kezdő bikalovas belehalt sérüléseibe, miután szilveszterkor leesett egy bikáról egy rodeóversenyen az ausztráliai Queensland déli részén – olvasható a The Guardian oldalán.

A Warwick Showgrounds szilveszteri Rodeo bikalovagló rendezvényén egy bika ledobott magáról egy 25 éves új-dél-walesi férfit, majd alaposan megtaposta. A mentők azonnal a helyszínre siettek, a szervezők pedig azt mondták, hogy az szilveszteri tűzijáték egy súlyos incidens miatt csak később kezdődik. 

A bika ledobta magáról a versenyzőt A kép illusztrációForrás: Facebook/ The Warwick Show and Rodeo Society/Copyright/Neil Kendall

A férfit kritikus állapotban szállították kórházba, miután súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett – közölte a queenslandi mentőszolgálat. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi a kórházban később belehalt sérüléseibe. A Warwick Show and Rodeo Society legmélyebb részvétét fejezte ki a férfi családjának és barátainak, valamint adománygyűjtést szerveznek, és segítenek a családnak a temetés megszervezésében. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek