Magyar szálloda épül az Egyesült Arab Emírségekben

Húszmilliárd forintból épül magyar szálloda Ras al Khaimahban, a mesterséges Al Mardzsan-szigeten, az Egyesült Arab Emírségekben. A Sun Beach Resort névre keresztelt szállodaberuházás jövőre kezdődik és egy év múlva már szeretnék megnyitni a magyar érdekeltségű házat.

Sun Beach Resort, Egyesült Arab Emírségek, magyar szállodaForrás: sun-beach-resort.com

 A 255 szobás első magyar szállodaház építését a PRESTON cseh-magyar cég – melyet a cseh üzletember, Filip Navrátil és magyar társa, Hegyvári Bálint – finanszírozza. A beruházás azért is különleges, mert most először vásárolhatott telket és építhet fel egy szállodát magyar érdekeltségű cég az Emirátusokban.

A szálloda célközönsége a tervek szerint a kilencvenes években született millenialok és az őket következő generációk lesznek, így nagy hangsúlyt fektetnek majd a digitalizációra, hogy a digitális nomádok igényeit is kiszolgálhassák.

A szállodában a vendégek mindent egy applikációról intézhetnek, sőt még azt is láthatják, mennyi vizet és áramot használtak ott-tartózkodásuk alatt, de a különböző programokat (például tevegelés) is telefonon intézhetik majd el, ugyanakkor a ki- és becsekkolást sem hagyományosan, a recepción intézik majd, hanem okostelefonjukon keresztül – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek