Hihetetlen: Mostantól ebben a különleges ősi spanyol barlangban is lehet aludni

Spanyolországban több ezer ember él még mindig barlangokban: trogladitáknak hívják őket, és néhány barlangotthonuk valóban nagyon modern és elegáns. Most bárki kipróbálhatja milyen érzés lehet egy igazi ősi barlangban élni, mivel az Airbnb kiadásra kínálja a Granadában található különleges Cuevas Almagruz barlangot – olvasható a TimeOut oldalán.

Most kipróbálhatja milyen egy barlangban élniForrás: Airbnb

A karakteres bútorokkal, társalgókkal és még egy hatalmas szabadtéri medencével felszerelt Almagruz barlangban minden megvan, ami egy luxusnyaraláshoz kell. Felejtsd el a tábortűzön való főzést és a társadalmi elszigeteltséget: ez a hely teljesen felszerelt, konyhával, elegáns ágyneművel ellátott ágyakkal és még Wi-Fi-vel is rendelkezik. 

A barlang belül modern, minden kényelmi funkcióval jól felszereltForrás: Airbnb

Sőt, a Cuevas Almagruz sokkal több, mint egy buja barlang: saját helyszíni múzeummal büszkélkedhet, és remek lehetőséget kínál a helyi barlanglakás történetének megismerésére. Granada városától mindössze fél órás autóútra található a Sierra Nevada-hegység, ahonnan 3400 méter magasról lélegzetelállító a kilátás. A barlangotthon mindössze 98 dollártól (39.000 Forint) foglalható éjszakánként az Airbnb oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek