Nem fogják elhinni, miket szedett ki egy mágneshorgász a tóból!

Egy megdöbbentő kisfilm került fel a minap a legnagyobb videómegosztóra, amiben egy Jake nevű férfi mágnessel horgászik egy városi tóban. Tette mindezt a napfényes Kaliforniában, ahogy ő fogalmazott, "Los Angeles legrosszabb parkjában". A filmet elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg ez egyben a város legszennyezettebb tava is. Nézzék csak miket sikerült találnia a mélyén?!

Jake, aki kincsvadásznak, búvárnak és YouTubernek titulálja magát, több mint 11 000 000 követővel bír. Azt írja magáról, hogy szeret új helyekre utazni, és megosztani kalandjait a YouTube-on. Rengetegen kérik a segítségét, hogy találja meg az elvesztett tárgyaikat, és bár nem mindenhova tud eljutni, akinek viszont igent mond, annak ingyen keresi meg a számára kedves tárgyat.

A kisfilmben elmondja, hogy az a legjobb dolog a mágneshorgászatban, hogy soha nem lehet tudni, mi kerül elő a mágnes másik oldaláról.

Jake szenvedélyesen kutatja a vízben elmerült tárgyakatForrás: D ALL MY D/Facebook

De térjünk vissza a filmben látott tóhoz, amibe a fiatalember ezúttal egy barátjával együtt merészkedett be. Felsorolni is hosszas, miket találtak. Csak néhány tárgy a sorból: tévéantenna, lapát, rádiósmagnó, táskák, pénzérmék, szerszámok, lakat, fémrudak, forgószék, mikró ajtaja, kulcsok, óra, mobiltelefon, bevásárlókosár. Néhány gördeszka, számos bicikli és nagyjából 10 elektromos roller került elő a víz alól, a legtöbbje még működőképes volt.

A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy egy üres pisztpolytár és összesen 21 kés került elő a tóból, amelyek ki tudja, kiknek a tulajdonában álltak, és miért kötöttek ki a tóban, de ebbe jobb bele sem gondolni. Viszont a film addiktív, a néző alaig várja, hogy megpillantsa mi van a mágnes végén...

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek