Elton John jóvoltából idén benézhetünk a hollywoodi sztárok Oscar-partijára

Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) színészt kérték fel a 29. Elton John AIDS Foundation Academy Awards pre-party (Elton John AIDS Alapítvány Oscar-gála előzményparti) házigazdájának, aki Sir Elton John és férje David Furnish mellett vezeti majd az este programjait.

Forrás: Universe.com / Facebook.com

Az Oscar-gála-néző parti (Academy Awards Viewing Party) bevételei már 1992 óta az Elton John AIDS Alapítványt támogatják, és azért gyűjtenek pénzt, hogy a segítségével még inkább felhívják a figyelmet a betegség megelőzésére. Ebben az évben a virtuális parti bevételeivel azoknak a fiatal betegeknek segítenek majd, akik a világban HIV-fertőzéssel küzdenek - olvasható a Variety.com cikkében.

Elton John Oscar-partija a díjszezon egyik legnépszerűbb mulatsága, amelyen számos hollywoodi híresség fordul meg, idén például Dua Lipa lesz az egyik sztárvendég. A virtuális egy órás partira pedig mi is benézhetünk, ha már régóta ez a leghőbb vágyunk. A támogatói jegy 16,90 euró (6100 forint). A partit április 25-re tervezi a házigazda, aki egy közleményében elmondta, hogy "ebben az évben az Oscar-Partit egyenesen az emberek otthonába visszük. Ez lesz az első ilyen virtuális parti, és igyekszünk majd felejthetetlenné tenni."

Az este élő felvételét, ahol a meghívott sztárok együtt nézik a díjátadót, négy különböző időzónában ismétlik majd meg, négy alkalommal, egyenként százezer néző számára. Észak-Amerikában április 25-én helyei idő szerint 19 órakor, Nagy-Britanniában és Európa szerte április 26-án 19 órától, Ausztráliában és Új-Zélandon helyi idő szerint ugyanekkor, és egy lehetséges ismétléssel április 26-án délelőtt.

Kép forrása: analogicus / Pixabay

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek