Athén szerelmes képeslapokkal üzen a turistáknak

A This is Athens digitális kampányt indított Szerelmes levelek Athénből címmel, ami hat rövidke, képeslapnak is beillő videóból áll. Minden képeslap saját tematikával rendelkezik, és vagy valamelyik ikonikus helyszínre kalauzol, vagy csak a város hangulatából igyekszik visszaadni egy keveset. Az egyiken például az látható, ahogyan kigyúlnak a város fényei, a felirat pedig hozzá: "Alig várom, hogy újra együtt nézzük a város fényeit".

Egy másikon pedig az amfiteátrum, a Herodes Atticus odeon látható ezzel a felirattal: "Foglalok neked egy helyet a napra, amikor újra találkozunk."

De láthatjuk Athéné és Platón szobrát is az Akadémiánál. Mind a hat képeslap ugyanazt az üzenetet hordozza: "Alig várom, hogy újra lássalak!" Minden levél aláírása is ugyanaz: „Athénból szeretettel".

A kampány ötlete onnan származik, hogy az emberek olykor régen is rákényszerültek, hogy a személyes találkozóra várva levelek segítségével tartsák a kapcsolatot a nehéz időkben. A képeslapok az optimizmus és remény érzését szeretnék közvetíteni azt az időszakot megelőlegezve, amikor az utazók majd ismét ellátogathatnak Athénba - adja hírül a themayor.eu.

 Címlapkép: Az athéni Akropolisz, forrás: Dias12/pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek