A Nintendo videójátékok szerelmesei olyan kalandparkot kapnak, amilyet még nem pipáltak

  A Japán Universal Studios két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a tervek szerint a jövőben megnyitja a Super Nintendo World-öt, vagyis a világ egyik legkedveltebb játékcégének tematikus vidámparkját. Pár napja érkezett a hír, miszerint a nyitást február 4-re tervezik, de még lehetnek változások attól függően, hogy Oszaka városa hogyan dönt a járványhelyzetben.

  Forrás: © Nintendo / USJ / Facebook.com

  Az Oszakában található park életre kelti majd azokat a világokat, karaktereket és kalandokat, amelyeket a játékosok az évek során megszerettek. A megnyitó pedig nem csak a Super Nintendo World ünnepélyes gálája lesz, hanem a Japán Universal Studios egy évig tartó 20. évfordulójának ünnepét is elindítja - olvasható a Lonely Planet cikkében.

  A Super Nintendo World tele lesz Mario és Yoshi témájú vasutakkal, látnivalókkal, éttermekkel, üzletekkel és egyéb élményekkel. Az egész parkot úgy álmodták meg, hogy színes és interaktív legyen, ahol a vendégek úgy érezhetik, szó szerint belecsöppentek valamelyik Nintendo játékba.

  A belépésnél Power-Up karkötőt is vehetnek, ami életre kelti a játékmenetet és lehetővé teszi, hogy pontszámokat gyűjtsenek. Leüthetnek ellenségeket és ajándékkockákat, így virtuális érméket zsebelhetnek be, és még szintet is léphetnek, egészen úgy, mintha Super Mario-t játszanának.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!