Egy hősszerelmes férfi jet-skivel szelte át a tengert, nem lett jó vége

  Egy férfi jet-skivel ment át Skóciából a Brit-szigetekhez tartozó Man-szigetre, majd 25 km-t gyalogolt, hogy láthassa a barátnőjét. A szerelmes hőstettnek azonban a karanténra vonatkozó szabályok megszegése miatt börtön lett a vége. 

  Még soha nem vezetett jet-skit, de ez sem akadályozta meg a férfit, hogy elinduljon az Ír-tengeren át - illusztrációForrás: 振欽 蘇/nmqseps/Pixabay

  A skót férfit letartóztatták, miután pénteken jet-skivel szelte át az Ír-tengert Skóciától a Man-szigetig. A 28 éves Dale McLaughlan négy és fél órát töltött azon a vízi járművön, amelyet addig soha nem vezetett, hogy a skót Whithorn-szigettől eljusson a Man-szigeten fekvő Ramsey nevű városig. A férfi 40 km-es utat tett meg, hogy meglátogassa a barátnőjét, akivel egy szeptemberi éjszakán találkozott. A Man-sziget koronavírus törvényei értelmében viszont külön engedély nélkül nem léphetnek be a szigetre azok, akik nem ott laknak. McLaughlan ugyan korábban kapott engedélyt arra, hogy négy hétig tetőfedőként dolgozhasson a szigeten, miután 14 napig karanténban volt, akkor találkozott a párjával is, de a későbbi visszatérési kérelmét már elutasították.

  A Man-sziget természeti kicsekben gazdag vidékForrás: chris6dn/Pixabay

  McLaughlan 13 órakor érkezett Ramseybe, ahonnan még 25 km-t sétált barátnője házához, aki több hete dolgozik a szigeten. Másnap este a pár két zsúfolt, közeli klubba is elment, megsértve a kötelező 14 napos karantént. Egy igazoltatást követően derült ez ki, így a rendőrség vasárnap letartóztatta a szerelmes férfit, aki beismerte, hogy törvénytelenül érkezett a szigetre, emiatt négy hétre börtönbe kerül – írja a 9news.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!