200 év után először a szabadban rendezik meg a világ legnagyobb virágkiállítását

A világ legnagyobb virágkiállítását 200 év után először jövőre a szabadban fogják megrendezni. A Philadelphia Flower Show-t a járvány miatt viszik ki a szabadba. A csaknem 200 éves rendezvényt 2021. június 5-től 13-ig tervezik megtartani a tavairól és lagúnáiról ismert gyönyörű FDR Parkban – jelentette be az eseményt szervező Pennsylvania Kertészeti Társaság.

Forrás: © 2017 Rob Cardillo Photography/Rob Cardillo

A kiállítást eddig rendszerint Philadelphia belvárosában, a Pennsylvania Kongresszusi Központban tartották, ami becslések szerint évente 250 000 látogatót vonz, és a világ legnagyobb beltéri virágkiállításaként tartják számon.

Forrás: © 2020 Rob Cardillo Photography/Rob Cardillo

A tavalyi Philadelphia Flower Show-t márciusban zárt térben tartották, amikor az Egyesült Államok a legtöbb nagy eseményét törölte. Bár a koronavírus elleni védőoltások a láthatáron vannak, a szervezők úgy döntöttek, hogy a rendezvényt a szabadba költöztetik, mert még nem lehet tudni, mennyi időt vesz majd igénybe az oltási program bevezetése.

Forrás: Julia Lehman/The Philadelphia Flower Show/Facebook

A legfrissebb rendelkezésre álló adatok szerint a koronavírus fertőzöttek száma emelkedett Pennsylvaniában. Philadelphia eddig körülbelül 77 000 koronavírus-esetet és több mint 2100 halálesetet jelentett. A Johns Hopkins adatai szerint Pennsylvania körülbelül 443 000 COVID-19 esetet és közel 12 000 halálesetet jelentett – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek