Videóra vették, ahogy bölény öklel fel egy nőt

  A dél-dakotai Custer Nemzeti Parkban bölény támadott meg egy nőt, amikor az áthágva a park szabályait, egy fénykép kedvéért túl közel merészkedett az állathoz.

  Bölények a Custer State Parkban - illusztrációForrás: Guimir/commons.wikimedia.org

  A nő leszállt a motorjáról, leült az állatok közelében, hogy egy anyabölényről és borjáról készítsen képeket, ám egy másik bölény ezt nem nézte jó szemmel, felöklelte, és a levegőbe dobta, végül a földre ejtette az óvatlan turistát.

  A hátborzongató jelenetet a park egy másik látogatója vette kamerára, és a közösségi médiában is megosztotta a felvételt, azt írva mellé: „Kérlek, oszd meg, hogy az emberek megértsék: halálos veszélyben vannak, amikor egy ilyen hatalmas állattal konfrontálódnak. Szerencsére az őrnek nem kellett benyugtatóznia a bölényt."

  Mint Matt Snyder, a park felügyelője elmondta, a nő több sérülést szenvedett, és egy közeli kórházba szállították, de nem sokkal később ki is engedték - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!