A RegioJet új vasúti járatot indít a Budapest-Bécs-Brünn-Prága útvonalon

A RegioJet július 31-től új, naponta kétszer oda-vissza közlekedő vasúti járatot indít a Budapest-Bécs (Wien)-Brünn (Brno)-Prága (Praha) útvonalon - közölte a cseh magántulajdonú vasúttársaság hétfőn az MTI-vel.

Forrás: Juan88/commons.wikimedia.org

Az új útvonalon a magyarországi üzemeltető a szintén magánkézben levő Continental Railway Solution Kft. lesz. A járatokon low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani. A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között 9 eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között 16 eurótól elérhetőek online. A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagysebességű internetelérés használatát.

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snackek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.

Forrás: Honza Groh/commons.wikimedia.org

A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek