A neve alapján félelmet keltő szigetcsoport igazi édeni körülmények között várja a turistákat

Bővül azon országok listája, amelyek készen állnak a turisták fogadására a világ egyes területein. A gyönyörű Kuba és a nagyon szeretett Jamaica után a Bermuda szigetcsoport is csatlakozott a meseszép, ismét látogatható helyek közé. Ezek a valódi földi paradicsomok holnap, azaz július 1-jétől nyitják meg újra a határaikat – írja a siviaggia.it.

Álom lehet itt megmártózniForrás: Larry White/Pixabay

Bermuda összes csodáinak eléréséhez tiszteletben kell tartani néhány egyszerű szabályt. Az utazóknak az indulástól számított 72 órán belül tesztet kell végezniük a vírusmentesség igazolására. Ezen felül szükségük lesz egészségbiztosításra, illetve alkalomszerűen maszkot kell viselni. Végül ki kell tölteni egy űrlapot, amint átlépték ezen igazi Éden küszöbét. Kis óvintézkedések ezek, amelyek hasznosak egy varázslatos élmény megéléséhez olyan helyeken, ahol az egészségügyi sürgősségi ellátás szinte nem létezik. 

A menekülésre vágyó turisták álma ez, hiszen a szigetek legtöbbje lakatlan, az óceán víze pedig elképesztően szép színekben játszikForrás: Larry White/Pixabay

Mégis megéri odautazni, hiszen a varázslatos szigetcsoport 300 vulkáni eredetű szigettel büszkélkedhet, amelyek közül csak 20 lakott. Ezeknek a helyeknek a történelmi gazdagsága és természeti szépsége arra készteti az embereket, hogy felkeressék. Ha szeretik a múzeumokat, a művészetet, az építészetet és a történelmet, akkor az egyik legjobb hely amit érdemes felkeresni, a Bermudai Nemzeti Múzeum.

Természeteses, hogy a Nemzeti Múzeumuk is az óceánra nézForrás: PixieMe/Shutterstock

Bermuda a történelemén túl a hagyományai és a buja természet is vonzza a turistákat. Nem szabad kihagyni St. George városát, ahol a tiszta strandok mellett számos történelmi lelet okán tele van érdekességgel.

Ez itt St. George látképeForrás: Captain-tucker/Wikipedia

Ha kivételes szépségű helyet keres, akkor minden bizonnyal fő szigeten, Bermudán érdemes felkeresni a Church Bay öblöt, amely ideális hely a snorkelezésre. További természeti csodák, gyönyörű rózsaszínű homokos strandok, kristálybarlangok, barlangok várják, amelyek évek milliói alatt létrejött látványos képződmények, és egy mesés tó is található ott, amelyet az óceán táplál. De ez csak néhány gyöngyszem a hihetetlen látványosságok sorából az Atlanti-óceán közepén.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek