A Krk-sziget természeti és kulturális sokszínűségét nézheti meg 3D-ben

  Mostantól otthonról, 3D-ben is be lehet barangolni a Krk-sziget kulturális és természeti látnivalóit. Tehet egy tengerparti sétát, vagy belevetheti magát egy kulturális városnéző túrába is a fotelből.

  Légi felvétel a Krk-szigetrőlForrás: Shutterstock / Készítette: Nykonchuk Oleksii

  Az Island Krk 3D Experience nevű fejlesztés lehetővé teszi, hogy azok is a horvát szigeten érezhessék magukat, akik személyesen nem tudnak oda utazni, de mégis szeretnék bejárni a nevezetességeket.

  Strandok, kikötők, templomok, kolostorok, várak és természeti látnivalók sokasága fogadja azokat, akik ellátogatnak a virtuális túrára. Ahhoz, hogy ilyen sokrétűen bemutathassák a sziget nevezetességeit, az összes helyi turisztikai iroda együttműködésére volt szükség - írja a horvát HrTurizam.

  Az online turistákat jelekkel, ismeretterjesztő leírásokkal navigálják végig a horvát szigeten, a weboldal ingyenes. Aki pedig a valódi utazáshoz is kedvet kapna, az most ingyenesen kelhet át a szigetre vezető Krk-hídon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek