A Rolling Stones gitárosa álmodta meg Barcelona luxusszállodájának lakosztályát

Az El Palace Barcelona szeptember 1-jén nyítja meg újra kapuit. Ezzel párhuzamosan viszont a szálloda jótékonysági kampányt indít Ronnie Wood együttműködésével. Az El Palace Barcelona több mint 100 éves, 1919-ig nyúló történelmével a híres katalán város szállodája, ahol egymás lábát tapossák a hírességek. 

A város szívében elhelyezkedő patinás szálloda már több mint száz éve várja vendégeitForrás: httpswww.hotelpalacebarcelona.com

A luxus és az elegancia a védjegye az El Palace Barcelonának. A szálloda nemrégiben fejezte be 120 szobájának és lakosztályának, illetve összes nyilvános helyiségének kiterjedt felújítását és helyreállítását, valamint a Rooftop Garden létrehozását. Ez utóbbi egy romantikus 1500 m2-es oázis, amelyet a húszas évek Barcelonája és annak pazar kertjei ihlették. A nyüzsgő város központjában lévő szálloda tetején több mint ötven növényfajjal, szökőkutakkal, pergolákkal és egy medencével várják a vendégeket. 

A tetőn helyet kapott egy medence és egy kis zöld oázis is, ahonnan könnyen ráláthatnak a város jelképére, a Sagrada Familiara isForrás: httpswww.hotelpalacebarcelona.com

Szezonális ételekkel s szórakozási lehetőségekkel várják a helyi és külföldi vendégeket, hogy minden egyes látogatásukkor kellemes élményeket szerezzenek.

Kevés szálloda büszkélkedhet olyan gazdag kulturális előélettel, mint az El Palace Barcelona. Megfordult itt Ava Gardner, Frank Sinatra, Sofia Loren, Woody Allen, Salvador Dali és Ronnie Wood is, hogy csak néhány híres vendég nevét említsék.

Friedrich von Schönburg, a szállodavezető elmondta: „Nagyon várjuk, hogy vendégeink visszatérhessenek az El Palace Barcelonába. Továbbra is fontosnak tekintjük örökségünket, de új és innovatív élményeket is teremtünk. Most még jobban szeretnénk, mint valaha, ha a vendégeink nyugodtan éreznék magukat, és nemcsak biztonságban lesznek velünk, hanem emlékezetes és gazdag kulturális tapasztalatokat is szerezhetnek."

A szállodában szebbnél szebb szobák várják a vendégeketForrás: httpswww.hotelpalacebarcelona.com

Az El Palace Barcelona öt darab, két éjszakára szóló utalványt bocsájtott ki a Ronnie Wood által tervezett El Palace lakosztályban, hogy pénzbeli támogatást szerezzen a koronavírus elleni oltások és gyógyszerek fejlesztéséhez, valamint olyan helyi családoknak, akik támogatásra szorulnak. A Ronnie Wood El Palace lakosztályt nemcsak a legendás Rolling Stones gitáros személye ihlette, hanem maga a zenész díszítette.

Az öt darab „You Stay, You Care, You Rock' " csomagot a Hotel Treats szolgáltatáson keresztül már meg lehet vásárolni – írja a Breaking travel news.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek