Újra buszozgathatunk a két szecessziós város között

Hétfőtől, azaz június elsejétől ismét lehet közlekedni autóbusszal a két szecessziós város, a vajdasági Szabadka és a magyarországi Szeged között. A Szabadka-Szeged buszjárat a rendkívüli állapot miatt szünetelt, de most a két ország közötti határ újranyitásával, ismét gurulhatnak a buszok ezen az útvonalon is. A további jó hír, hogy a jegyárak sem drágultak.

Szabadka központjaForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

Aki úgy dönt, felpattan a két város közötti autóbuszok egyikére, aemmi esetre se hagyja otthon a kesztyűt és a maszkot, mert a használatuk kötelező. Továbbá az autóbuszok utaskapacitását tekintve minden járaton kijelölt ülőhelyek lesznek, hogy lehetőség legyen a szociális távolságtartásra. Az illetékesek szerint ennek ellenére senkinek sem kell attól tartania, hogy esetleg nem szállhat majd fel a buszra helyhiány miatt.

A menetrend a korábban megszokott időpontokhoz igazodik, ami azt jelenti, hogy Szabadkáról reggel 6 óra 30 perckor indul a busz Szegedre, majd Szegedről 15 óra 40 perckor gurul Szabadkára. A járatok a hét minden napján, sőt ünnepnapokon is közlekednek - írja a vajdasági Pannon RTV.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek