Digitális Frankfurt: A legszebb utcákon sétálhatunk a fotelben ülve

A Frankfurti Turisztikai Hivatal nemrég úgy döntött, hogy az otthon ragadt turistáknak, és a sétálni vágyó helyieknek is elindítják digitális eszközökre feljlesztett városnéző programjaikat. A modern technológia segítségével otthonunkból fedezhetjük fel Frankfurt híres óvárosának színes részleteit. Az egyetlen, amire szükség van a digitális képeslaphoz, az egy tablet, vagy egy okostelefon - olvasható a Turizmus.com oldalán.

Forrás: Shutterstock.com

A német város turisztikai hivatalának a célja, hogy minél több olyan digitális ajánlatot elérhetővé tegyen amelyek Frankfurtra és környékére összpontosítanak. A Frankfurt Digital nevű oldalon megannyi lehetőség közül választhatunk, ami a város felfedezését illeti. Rövid kis videókat találunk a helyiek legkedveltebb sportolási, piknikezési helyeiről. Gasztrovideót a tradicionális frankfurti "zöld mártás" elkészítéséről, vagy éppen egy szép bicikliútról a természetben. 

A város – Budapesthez hasonlóan – szintén elkészítette a koronavírus-járványra aktualizált imázsfilmjét, amit alább láthatunk, de a Frankfurt Digital oldal lényege inkább az, hogy a járvány vége után a helyiek és a városba érkező turisták is visszataláljanak a legszebb helyszínekre, a legjobb kávézókba és éttermekbe. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek