Nyolcszáz kilométert tekert, mégsem ért oda a saját esküvőjére

Elképesztő távot, 800 kilométert tett meg kerékpárral egy fiatal indiai férfi, hogy időben megérkezzen szülővárosába menyasszonyához, akivel április közepére tervezték az esküvőjüket. Sajnos a lelkes vőlegény még a boldogító igen kimondása előtt karanténban végezte. 

Indiában sokan kerékpárral tértek haza szülővárosukba a járvány idején - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Kattiya.L

A rendőrök mindössze 150 kilométerre a céltól állították meg a 24 éves fiút, aki a kijárási tilalom ellenére indult el jövendőbelijéhez. Az esküvő Uttar Prades, indiai államban lett volna megtartva, de úgy tűnik, az esemény még várat magára.

A nagy napot még a koronavírus elterjedése előtt kitűzték a fiatalok, csak arra nem számítottak, hogy a vőlegény abban a városban rekedhet, ahol gyári munkát végez, mintegy ezer kilométerre a szülővárosuktól.

Mivel Indiában a járvány-helyzet miatt nem járnak a vonatok, sokan csak gyalog vagy kerékpárral tudtak visszatérni a családjukhoz.  

A fiatalember az utóbbi megoldást választotta három barátjával együtt, akik szintén részt vettek volna az esküvőn. Csakhogy egy hét tekerés után mindannyian 14 napos karanténban végezték. India március 24-én vezette be karanténintézkedéseket, és legalább május 3-ig lesz hatályban a szigorítás – írja a szerbiai 021.rs hírportál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek