Hallgassák meg a világ legnagyobb, 700 gyerek alkotta online kórusát!

  Gyerekekből alapították meg a világ legnagyobb virtuális kórusát, hogy reményt és kitartást vigyenek a világjárvány miatt nehéz helyzetben lévő országoknak. Mintegy 700-an énekelték el az olasz Nessun dorma című áriát a Turandotból.

  A kórus virtuálisan állt össze - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Rido

  Az Europa InCanto Zenei Egyesület olasz és más európai gyermekeket kért fel, hogy énekeljék el a Giacomo Puccini, Turandot operájának híres áriáját, amellyel a szolidaritás és a remény üzenetét szeretnék átadni a közönségnek.

  A kórus tagjainak énekét az otthonaikban vették fel, a "Scuola InCanto" alkalmazás segítségével. A virtuális kórust German Neri karmester vezényelte – írja a szerb 021. rs hírportál.

  A gyerekek egy-egy biztató üzenetet is tartanak a kezükben éneklés közben, ezzel is reményt adva a nehéz helyzetben lévő embereknek. A szívmelengető felvétel nagy népszerűségnek örvend a világhálón az online közönség körében.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!