Önkéntes kutyus segít az otthon maradt lakosoknak a bevásárlásban

  Sundance, a Golden Retriever híre már egész Coloradóban elterjedt, ugyanis elképesztő ügyességgel segít az ételek és a gyógyszerek beszerzésében az otthoni karanténban maradt, beteg szomszédoknak. Az okos négylábú egyúttal hozzájárul a koronavírus terjedésének lassításához is az amerikai városban.

  Sundance jó példa arra, hogy nem csak az emberek, hanem az állatok is segíthetnek a nehéz helyzetben - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: labsafeharbor

  Sundance többek között egy olyan beteget is látogat, aki krónikus tüdőelégtelenségben szenved, ezért nem hagyhatja el a házát, hiszen számára végzetes lenne a koronavírus-fertőzés. A kutyának hála, nem kell emberekkel érintkeznie a vírus idején.

  Az állatot gazdája tanította be, hogy a szomszédok papírra felírt listáját begyűjtse, majd vigye haza neki, hogy ez alapján mindenkinek bevásároljon. Miután megvan a csomag, a kutya elviszi a megrendelőnek, és leteszi az ajtajába, vagy személyesen adja át - tette közzé a KRDO TV csatorna, amely riportot is készített az aktivista kutyáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!