Ezek az államok igazán szép helyeket találtak a karanténra

Az amerikai Louisiana három állami parkot különített el karantén céljára. Ezekből kettő egyelőre még üresen áll, a harmadikba, a Bayou Segnette-be viszont már megérkeztek az első fertőzöttek, összesen 10-en, akik az itt található, vízi kabinokban kaptak szállást - adja hírül a Matador Network.

A parkban 16 kabin és 98 lakóautó található, amelyeket március 14-én lezártak, miután megszületett a döntés arról, hogy a területet karanténzónaként használják. A Bayou Segnette-et most azoknak tartják fenn, akik a vírustesztjük eredményére várnak, és nem mehetnek haza, mert félő, hogy megfertőznek valakit. Ők akkor mehetnek csak haza, ha a teszteredményük negatív, ha viszont pozitív, akkor maradniuk kell addig, amíg az egészségügyi szakemberek el nem engedik őket.

Nemcsak Louisiana, hanem Georgia állam is a parkokban történő elkülönítés mellett döntött, az itteni Hard Labor Creek első „vendége" Joey Camp, a Waffle House szakácsa volt. Miután pozitív lett a tesztje, négy napig a kórházban tartották, ezután hét napig kellett a parkban laknia, míg a tünetei megszűnnek. Mint mondta, olyan volt, mint egy meghosszabbított nyaralás.

Forrás: youtube.com

Miután Camp hazatérhetett, egy másik beteg kapta meg a helyét. A Hard Labor Creek Nemzeti Parkban jelenleg hét lakóautó vár a betegek fogadására.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek