Ezen a szigeten újra megnyitott a hurrikán által elpusztított luxusüdülő

A Little Palm Island Resort & Spa az Egyesült Államok egyetlen magánszigetének üdülőhelye, ami idén március 1-jén újra kinyitotta kapuit. Az újjáépítés nem sokkal azután kezdődött, hogy 2017 szeptember 10-én az Irma nevű  hurrikán a földdel tette egyenlővé. A floridai Key Westtől mindössze 28,5 mérföldre északra található a félreeső, Little Torch Key nevű trópusi sziget, ahol csupa élmény várja a látogatókat az újra megnyitott négyhektáros paradicsomban – írja a Travel and Leisure.

A menekülés legjobb célpontja egy ilyen természetközeli helyForrás:littlepalmisland.com

A sziget vendégei saját hajóval, repülőgéppel vagy autóval érkezhetnek a tizenöt nádfedeles bungalóhoz, amelyekben összesen harminc lelegánsan és ízlésesen berendezett lakosztály található, minden extrával felszerelve. Hatalmas, plüssel bevont ágy, kültéri zuhany, rézből készült kád, kilátás az óceánra, privát magánélet, hisz mindenkinek saját oázis áll a rendelkezésére. 

A berendezés is pazarForrás: littlepalmisland.com

Az "nehéz" döntés, amelyet itt mindenkinek meg kell hoznia, hogy a kaland, a kikapcsolódás, vagy a kettő optimális kombinációja közül válasszon.

Még ha a szeretne is kapcsolatot tartani a külvilággal, ez a szigeten az egyetlen dolog, amely nem könnyű: bár a WiFi-vétel erős és megbízható, a tradíciókhoz ragaszkodva száműzték a televíziót a szobákból, lehetőséget biztosítva a vendégeknek a civilizációtól való elmeneküléshez.

A mobiltelefonok tabunak számítanak de ha feltétlenül hívásokat szeretnének kezdeményezni, a Harry Truman nevű melléképületben megtehetik. 

Rengeteg élmény vár a szigeten lakókraForrás: littlepalmisland.com

Itt amúgy is képtelenség unatkozni: horgászat, búvárkodás, kajakozás, vitorlázás várja a vendégeket, akiket kedvük szerint elvisznek a közeli homokzátonyokhoz. A vacsora a tengerparton naplementekor fáklyákkal körülvéve és a bőséges, paradicsom ihlette menüvel, páratlan élmény. Daniel Ganem séf friss, tengeri, és a szigetek környékén termesztett növényekből és fűszerekből készült ételeket kínál.

A fáklyákkal megvilágított óceánparton a romantika házhoz jönForrás: littlepalmisland.com

A megújúlt üdülőhely egy fitneszközponttal, egy nagyobb fedett-kültéri bárral is bővült, illetve a második emeleti nagyterem a sziget egyetlen tévéjének ad otthont. A Spa-részleg szintén új élményt nyújt: a korábbinál nagyobb lett és további wellness szolgáltatásokkal bővült, illetve egy egzotikus belső udvari átriumot is kapott. Itt irányított meditációt vagy egy négykezes masszázst is igénybe vehetnek a vendégek a teljes ellazulás és a megfiatalodás érdekében. A lakosztályok éjszakánként 1500 dollártól indulnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek