Az egzotikus nyaralás képei valójában egy bútoráruházban készültek

  Nemrégiben írtunk arról, hogy az emberek sokkal gyakrabban ferdítenek a nyaralásukkal kapcsolatban, mint gondolnánk. Natalia Taylor influenszer most egy minikísérlet keretében mutatta be, hogy kamuzni valójában nem is olyan bonyolult - derül ki a metro.co.uk cikkéből.

  Forrás: Sushuti/pixabay.com

  A nő Balin töltött nyaralásáról posztolt képeket az Instagramra. A követői imádták a fotósorozatot, és csak keveseknek tűnt fel, hogy a helyszín valójában nem az egzotikus sziget, hanem egy közeli Ikea áruház.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Where should I travel to next? ✨ Comment below and maybe I will ;)

  Natalia Taylor (@natalia__taylor) által megosztott bejegyzés,

  Taylor három képet tett közzé Balit jelölve meg tartózkodási helyként. Mint később elmondta, Bali szerinte „tökéletes hely egy hamis Instagram-vakációhoz", melynek még néhány közeli barátja is bedőlt.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Tea isn’t the only thing I drink..

  Natalia Taylor (@natalia__taylor) által megosztott bejegyzés,

  Pedig direkt megkérte a fotóst, Ally Amodeót, hogy hagyjon rajta a képeken néhány ikeás címkét, hogy lássa, hány követőjének tűnik fel a turpisság. Mindössze egyetlen ember kommentelte, hogy úgy tűnik, mintha az egyik kép az Ikeában készült volna.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  The queen has arrived #bali

  Natalia Taylor (@natalia__taylor) által megosztott bejegyzés,

  Az influenszer csak néhány nappal a Baliból való virtuális visszatérése után fedte fel a csalást a követőinek, és videót is készített az egész történetről „Nyaralást tettettem az Ikeában" címmel, melyben leszögezi, hogy nem szponzorálta a svéd bútorüzlet, de a helyszín alkalmasnak bizonyult arra, hogy megmutassa, milyen egyszerű nyaralást kamuzni a közösségi médiában.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!